Bouwtekeningen gevraagd

Herhaalde oproep: Wie heeft bouwtekeningen van zijn of haar huis?

Heide-Bes’ met Energie is op zoek naar bouwtekeningen van de woningen in onze buurt. Het plannen en uitvoeren van woningverbeteringen, zoals duurzaamheidsmaatregelen, zijn eenvoudiger wanneer er een goed beeld is van de betreffende woning. ‘Heide-Bes’ verzamelt bouwtekeningen die inzicht bieden in die mogelijkheden en waarmee wellicht problemen vermeden kunnen worden. Zou u de tekeningen die in uw bezit zijn willen aanmelden op energie@heidebes.nl.? Ze worden vervolgens gedigitaliseerd en zijn dan beschikbaar voor andere bewoners. Binnenkort verschijnt een overzicht van de tekeningen die al beschikbaar zijn en hoe u ze kunt opvragen. We werken daarnaast nog aan een inventarisatie van welk type woning in welke straat te vinden is.

Namens Heide-Bes met Energie, Jolt Oostra