Thema avond over zonnepanelen en zonne-energie.

Op woensdag 31 augustus 2016 om 19:30 uur geeft de WoonWijzerWinkel uitleg over zonne-energie. Daarbij komen allerlei aspecten rond de te verwachten opbrengst, de installatie, aanschafkosten enz. van zonnepanelen aan de orde.  De leden van de commissie “Heide-Bes met energie” van de Bewonersvereniging zijn hier ook aanwezig om uw vragen te beantwoorden en iedereen van een drankje te voorzien. De plek is het welbekende huis van de wijk: Gerard Goosenflat (Thomas Mannplaats 150).

Na afloop vindt u de presentatie op deze website of in uw mailbox, wanneer uw mailadres bij ons bekend is.

Wij hopen u op 31 augustus te mogen begroeten

Tot dan (en wellicht voor die tijd een prettige vakantie)

Met vriendelijke groet

Heide-Bes met Energie

Jolt Oostra